Ingredients:
taronges
mel
ametlles triturades torrades
xocolata de cobertura
mantega
Cointreau
aigua
Las quantitats dependran dels comensals. Una taronja per persona, la mel necessària per cobrir las rodanxes i ametlla al gust.
Com preparar-ho:
Es pelen les taronges procurant eliminar tota la part el blanca, doncs amarga. Es tallen en rodanxes i es posen en una plata. Es tira mel per damunt.
Es deixa reposar al menys una hora .
Torreu les ametlles si no ho estan.
Tritureu-les.
Es desfà la xocolata (entre 150 i 250 grams) al bany Maria amb mantega (entre 50 i 80 grams) i una mica d'aigua (uns 50 grams i si veieu que us queda molt espès n'afegiu més). Cap al final s'hi tira un raig de Cointreau (opcional).
Just abans de servir s'afegeixen les ametlles triturades.
i la xocolata calenta per sobre.
És un altra manera de menjar taronja i està molt, molt bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada