Què cal:
- Bacallà dessalat o congelat al punt de sal
- Espinacs frescos, amb bossa o congelats
- Allioli a mà o a màquina
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
- Pimentó picant
Com es fa:
Agafeu espinacs frescos (si son congelats, els bulliu primer i els escorreu be desprès)
i els poseu a fregir amb una mica d'oli d'oliva.
En poc temps estan fets.
Si us han quedat amb aigua, traieu-la prement amb una forquilla, dintre d'una escorredora.
Poseu-los en una plata que pugui anar al forn.
Prepareu el bacallà. Si és congelat el deixeu descongelar a temperatura ambient o uns minuts al microones.
Li tireu una mica de pebre negre i pimentó picant per sobre i l'enfarineu pels dos costats.
Fregiu-lo per ambdós parts amb un raig d'oli. Primer amb la pell per dalt.
Quan estigui fet el bacallà,
poseu-lo damunt dels espinacs.
Feu un allioli a mà o a màquina.
Cobriu el bacallà amb l'allioli.
Gratineu-ho a la grill del forn.
Es gratina en 3 o 4 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada