diumenge, 15 de gener del 2012

Bacallà amb espinacs i gratinat amb allioli

Un menjar fàcil i ràpid

Què cal:

- Bacallà dessalat o congelat al punt de sal
- Espinacs frescos, amb bossa o congelats
- Allioli a mà o a màquina
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
- Pimentó picant

 Com es fa:

Agafeu espinacs frescos (si son congelats, els bulliu primer i els escorreu be desprès)


i els poseu a fregir amb una mica d'oli d'oliva.


En poc temps estan fets.


Si us han quedat amb aigua, traieu-la prement amb una forquilla, dintre d'una escorredora.
Poseu-los en una plata que pugui anar al forn.


Prepareu el bacallà. Si és congelat el deixeu descongelar a temperatura ambient o uns minuts al microones.


Li tireu una mica de pebre negre i pimentó picant per sobre i l'enfarineu pels dos costats.


Fregiu-lo per ambdós parts amb un raig d'oli. Primer amb la pell per dalt.


Quan estigui fet el bacallà,


poseu-lo damunt dels espinacs.


Feu un allioli a mà o a màquina.



Cobriu el bacallà amb l'allioli.


Gratineu-ho a la grill del forn.


Es gratina en 3 o 4 minuts.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada