Ingredients:
- fumet de peix
- pastanagues, porro, ceba i altres verdures si es tenen
- cigrons
- rap
- cloïsses
- 1 tomàquet
- alls
- pimentó dolç
- pebre negre
- oli d'oliva
- sal
Preparació:
Feu que a la peixateria us tallin una cua de rap o qualsevol part del rap a daus.
Es posen les cloïsses en un recipient cobertes d'aigua i amb sal per a que treguin l'arena.
Es fa un puré amb les verdures i fumet de peix. Controleu la proporció de verdures i fumet per a que el puré no us surti massa clar.
Es fregeixen una miqueta a foc lent els alls tallats amb oli d'oliva.
i s'afegeix el pimentó.
Remenar un instant (que si es cou el pimentó us amargarà la cocció)
i posar tot seguit el tomàquet triturat o ratllat. Es deixa 3 o 4 minuts que agafi color.
Es posa el rap
i es deixa coure.
Mentrestant s'obren les cloïsses a foc fort, tapades i amb una mica d'aigua.
Quan el rap és cuit es tiren les cloïsses a la cassola amb una mica de pebre negre per sobre.
Tot seguit s'afegeix el puré i es remena tot. Un cop tot ben remenat s'hi posen els cigrons es deixa coure tot junt uns 3 o 4 minuts i s'hi tira una mica de julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada