diumenge, 29 de gener del 2012

Rap i cloïsses amb cigrons

Ingredients:

- fumet de peix
- pastanagues, porro, ceba i altres verdures si es tenen
- cigrons
- rap
- cloïsses
- 1 tomàquet
- alls
- pimentó dolç
- pebre negre
- oli d'oliva
- sal

Preparació:


 Feu que a la peixateria us tallin una cua de rap o qualsevol part del rap a daus.


Es posen les cloïsses en un recipient cobertes d'aigua i amb sal per a que treguin l'arena.


Es fa un puré amb les verdures i  fumet de peix. Controleu la proporció de verdures i fumet per a que el puré no us surti massa clar.


 Es fregeixen una miqueta a foc lent els alls tallats amb oli d'oliva.


i s'afegeix el pimentó.


Remenar un instant (que si es cou el pimentó us amargarà la cocció)


i posar tot seguit el tomàquet triturat o ratllat. Es deixa 3 o 4 minuts que agafi color.



Es posa el rap


i es deixa coure.



Mentrestant s'obren les cloïsses a foc fort, tapades i amb una mica d'aigua.


Quan el rap és cuit es tiren les cloïsses a la cassola amb una mica de pebre negre per sobre.



Tot seguit s'afegeix el puré i es remena tot. Un cop tot ben remenat s'hi posen els cigrons  es deixa coure tot junt uns 3 o 4  minuts i s'hi tira una mica de julivert.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada