dijous, 26 de gener del 2012

Mongeta tendra a la sàlvia i ou remenat

Ingredients:

- 600 grams de mongeta tendra
- 2 cebes
- 4 fulles de sàlvia
- 2 ous
- mantega
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre
- suc de mitja llimona







      


                 






Preparació:

Talleu les mongetes tendres com ho feu normalment i renteu-les amb aigua.


Piqueu les cebes.


Poseu-les a fregir amb mantega, oli i les fulles de sàlvia. Afegiu sal.


Mentrestant bulliu les mongetes fins que estiguin gairebé al vostre punt de cocció.


Quan la ceba estigui fregida, afegiu-hi les mongetes amb una mica del seu brou i poseu sal i una mica de pebre.


Bateu lleugerament els ous amb el suc de mitja llimona i pebre negre.


Desfeu 20 o 30 grams de mantega i barregeu-ho amb els ous.

 Tireu la mantega desfeta a la salsa.



Quan la mongeta ja estigui ben cuita i just abans de servir, tireu-hi la salsa i remeneu.


Serviu el plat amb una o dues fulletes de sàlvia per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada