- 600 grams de mongeta tendra
- 2 cebes
- 4 fulles de sàlvia
- 2 ous
- mantega
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre
- suc de mitja llimona

Preparació:
Talleu les mongetes tendres com ho feu normalment i renteu-les amb aigua.
Piqueu les cebes.
Poseu-les a fregir amb mantega, oli i les fulles de sàlvia. Afegiu sal.
Mentrestant bulliu les mongetes fins que estiguin gairebé al vostre punt de cocció.
Quan la ceba estigui fregida, afegiu-hi les mongetes amb una mica del seu brou i poseu sal i una mica de pebre.
Bateu lleugerament els ous amb el suc de mitja llimona i pebre negre.
Desfeu 20 o 30 grams de mantega i barregeu-ho amb els ous.
Tireu la mantega desfeta a la salsa.
Quan la mongeta ja estigui ben cuita i just abans de servir, tireu-hi la salsa i remeneu.
Serviu el plat amb una o dues fulletes de sàlvia per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada