Ingredients:
150 grams de porros tallats a rodanxes
100 grams de pastanagues a trossos
2 grans d'all
1 nyora o pebrot de nyora
1/2 kilo de patates
bacallà
3/4 de litre d'aigua
100 ml d'oli d'oliva
pebre negre
julivert
Podeu fer servir bacallà dessalat o bacallà congelat al punt de sal
Com es fa:
Talleu els porros i les pastanagues a rodanxes i reserveu.
Thermomix 21: piqueu-ho 6 segons, velocitat 3 1/2. Reserveu.
Talleu les patates a daus i reserveu.
Piqueu els alls
i fregiu-los a foc lent 1 minut.
Thermomix: Sense netejar el recipient, poseu-hi l’all i l’oli . 3 minuts, 100º, velocitat 4. Quan acabi afegir l’aigua i deixar 8 minuts, 100º, velocitat 1.
Desprès posar tots els ingredients que falten i les verdures i deixar 20 minuts, 100º, velocitat 1.
Afegiu els porros, les pastanagues, la nyora i les patates i deixeu-ho coure 2 o 3 minuts.
Tireu a la cassola l'aigua i feu-ho bullir tot fins que les patates comencin a estar cuites.
Mentrestant traieu la pell (si la te) i les espines del bacallà i feu-lo a trossos.
Quan faltin uns minuts per a que les verdures estiguin cuites, tireu el bacallà a la cocció i una mica de pebre.
Thermomix: feu el mateix procés amb el bacallà que amb la cocció tradicional (però en aquest cas: 2 o 3 minuts, 100º, velocitat 1).
Si us és més còmode, tireu la sopa cuita a la Thermomix en una cassola i afegiu el bacallà fins que estigui fet.
Proveu si cal posar sal ( de vegades el bacallà ja dona el punt).
El bacallà estarà cuit en 2 o 3 minuts.
Serviu la sopa amb una mica de julivert per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada