diumenge, 29 de gener del 2012

Cocotxes i xirles amb salsa verda

Ingredients:

- Fumet de peix
- cocotxes
- xirles
- oli d'oliva
- un bitxo (guindilla)
- 2 o 3 alls
- una cullerada rasa de farina
- julivert
- sal

Elaboració:


Feu un fumet de peix o descongeleu-lo si ja en teniu de fet.
Poseu les xirles en aigua i sal per a que treguin l'arena.


Talleu els alls en làmines gruixudes i poseu-los a fregir lentament amb el bitxo.


Quan l'all comenci a agafar color, afegiu la farina i ho remeneu be sense deixar que la farina es cremi.


Renteu les cocotxes i saleu-les.


Poseu-les dintre del sofregit i remeneu un instant.


Tireu-hi una mica del fumet de peix i julivert.


Aneu remenant fins que la salsa estigui lligada.


Netegeu les xirles i poseu-les a  foc fort, tapades i amb un raig de vi blanc


fins que siguin obertes.


Afegiu les xirles a les cocotxes  i tireu a sobre una mica de pebre negre.



Remeneu per a que es barregi tot.


Deixeu que cogui 2 o 3 minuts.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada