Ingredients:
- Fumet de peix
- cocotxes
- xirles
- oli d'oliva
- un bitxo (guindilla)
- 2 o 3 alls
- una cullerada rasa de farina
- julivert
- sal
Elaboració:
Feu un fumet de peix o descongeleu-lo si ja en teniu de fet.
Poseu les xirles en aigua i sal per a que treguin l'arena.
Talleu els alls en làmines gruixudes i poseu-los a fregir lentament amb el bitxo.
Quan l'all comenci a agafar color, afegiu la farina i ho remeneu be sense deixar que la farina es cremi.
Renteu les cocotxes i saleu-les.
Poseu-les dintre del sofregit i remeneu un instant.
Tireu-hi una mica del fumet de peix i julivert.
Aneu remenant fins que la salsa estigui lligada.
Netegeu les xirles i poseu-les a foc fort, tapades i amb un raig de vi blanc
fins que siguin obertes.
Afegiu les xirles a les cocotxes i tireu a sobre una mica de pebre negre.
Remeneu per a que es barregi tot.
Deixeu que cogui 2 o 3 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada