dimecres, 23 de maig del 2012

Lloms de lluç al Papillot

Per persona us caldrà:

- 1 tros de llom de lluç
- 1 o 2 gambes
- una miqueta d'estragó
- 2 rodanxes primetes de llimona
- una culleradeta de suc de llimona
- una culleradeta de vi blanc sec
- sal
- un raig d'oli d'oliva
- pebre negre
- una culleradeta de tàperes
- paper sulfurat o d'alumini


Com es fa:

Compreu un lluç i feu que us treguin l'espina del mig i que el tallin de manera que us quedin uns lloms de ració


Prepareu unes gambes



Talleu el paper al menys el doble de la mida del peix . Aproximadament 30x30 o 40x40.
Poseu un llom al mig.
Tireu-hi sal, pebre negre i un polsim d'estragó.


 I per sobre i poseu 2 rodanxes finetes de llimona, una culleradeta de suc de llimona i una culleradeta de vi blanc sec. Acabeu amb unes tàperes i un raig d'oli d'oliva.



Adorneu amb una o dues gambes que haureu salpebrat.


Recolliu el paper cap dalt i lligueu-lo amb un cordillet o un tros de llana.


Si no queda massa be, podeu embolicar el peix amb el paper pels dos costats.





No aconseguireu una bona cocció si el paper no queda ben lligat/tancat.

Escalfeu el forn a 180º i deixeu-ho uns 10 minuts.
Serviu el Papillot calent i que cada un/a l'obri a la taula.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada