dijous, 17 de maig del 2012

Pasta amb pesto

Realment aquesta recepta es per a que ens puguem fer nosaltres la salsa pesto.
Podeu utilitzar-la amb qualsevol tipus de pasta que us agradi.
Jo en aquest cas he utilitzat aquestes cintes.



Per la salsa només us cal:
- 80 grams de formatge ratllat. El parmesà és més bo, però ho podeu fer amb qualsevol tipus que tingueu.
- de 20 a 40 grams de fulles d'alfàbrega. Com que no en tenim sempre, jo el que tinc és un potet d'alfàbrega seca. En aquest cas poseu-ne un quart del potet, doncs està molt concentrada.
- 1 o 2 grans d'all, depenent del com us agradi. Si no voleu que us repeteixi, com totes les salses amb all, feu-ho amb alls tendres.
- uns 30 grams de pinyons.
- uns 200 grams d'oli d'oliva.
- sal
- una mica de l'aigua on heu cuit la pasta.


 
Ho tritureu tot ben triturat sense l'aigua. Desprès li afegiu una mica de l'aigua de la cocció fins que tingueu la textura que vulgueu. Comproveu la sal.



Ja podeu posar la salsa damunt de la pasta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada