dijous, 17 de maig del 2012
Faves amb calamarsets
Ingredients:
- 1/2 Kg aproximadament de calamarsets
- 1/2 Kg aproximadament de faves desgranades (entre 800 i 1000 grams amb pela). O be un pot de favetes baby.
- 1 ceba grossa
- 2 grans d'all
- pebre vermell picant i dolç
- menta fresca (també hi va be licor de menta)
- aigua calenta
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
- Netegeu els calamarsets o millor feu que us els netegin a la peixateria.
- Desgraneu les faves.
- Trinxeu la ceba i els alls.
- Poseu-los a sofregir.
- Quan estiguin tovets s’afegeixen els calamarsets.
- Es posa sal i pebre vermell picant.
- Es deixen coure uns 5 minuts (depenen de la mida s'hauran de deixar coure uns minuts més).
- Si les faves son molt grosses, feu-les bullir amb aigua uns 10-15 minuts. Si son petitetes o de les baby de pot no cal bullir-les.
- Es tiren les faves al sofregit amb els calamarsets amb la branqueta o el licor de menta.
- Remeneu be un minut per a que es barregin els diferents sabors.
- Tireu una mica d'aigua calenta per a que es coguin be. Afegiu una mica de sal.
- Es deixa coure uns 8-10 minuts comprovant que les faves quedin ben cuites.
- Comproveu de sal i serviu.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada