En moltes receptes cal una mica de fumet de peix. Us dono una manera senzilla de fer-lo. El podeu congelar en pots de vidre o de plàstic i d'aquesta manera, utilitzar-lo quan us faci falta.
Què cal:
- Espines i cap de peix. Quan compreu un lluç, un rap, o un altre peix sencer, feu que us posin a part el cap i les espines.
- 2 ceba, una pastanaga, i, si el teniu, un all porro
- Grans de pebre o pebre en pols
- Un got de vi blanc, millor sec
- Herbes provençals
- El suc de mig llimó
- 2 litres o tres d'aigua
Com es fa:
Poseu-ho tot junt a bullir.
Deixeu coure, un cop comenci a bullir, entre 20 i 30 minuts.
Coleu el fumet i deuxeu-lo refredar.
Utilitzeu el que us calgui i la resta distribuir-ho en pots i poseu-ho a congelar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada