dijous, 17 de maig del 2012

Esqueixada de Bacallà


Ingredients :

- 400 grams de bacallà esqueixat (o lloms de bacallà i l'esqueixeu vosaltres)
- 1 tomàquet
- 1 ceba (que no piqui massa)
- oli d'oliva
- olives negres sense pinyol
- pebre negre
- vinagre
- sal
- ous durs

Preparació:

Poseu el bacallà en remull fins que no sigui salat.




Aneu canviant l'aigua cada 4 o 5 hores. 


Feu una vinagreta amb oli, un raig de vinagre i pebre negre.


Amaniu el bacallà amb aquesta salsa i deixeu-ho marinar un temps. Unes hores és millor, però també es pot fer deixant-ho només uns minuts.


Bulliu  els ous que cregueu necessitar i deixeu-los refredar.


Ratlleu el tomàquet.



Tireu-hi una miqueta de sal i un bon raig d'oli.


Talleu la ceba.  


Poseu el bacallà amb la marinada en una plata i barregeu-hi la ceba.


Escampeu el tomàquet triturat per sobre.


Afegiu les olives negres.


Acabeu el plat posant els ous dur tallats per la meitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada