Ingredients :
- 400 grams de bacallà esqueixat (o lloms de bacallà i l'esqueixeu vosaltres)
- 1 tomàquet
- 1 ceba (que no piqui massa)
- oli d'oliva
- olives negres sense pinyol
- pebre negre
- vinagre
- sal
- ous durs
Preparació:
Poseu el bacallà en remull fins que no sigui salat.
Aneu canviant l'aigua cada 4 o 5 hores.
Feu una vinagreta amb oli, un raig de vinagre i pebre negre.
Amaniu el bacallà amb aquesta salsa i deixeu-ho marinar un temps. Unes hores és millor, però també es pot fer deixant-ho només uns minuts.
Bulliu els ous que cregueu necessitar i deixeu-los refredar.
Ratlleu el tomàquet.
Tireu-hi una miqueta de sal i un bon raig d'oli.
Talleu la ceba.
Poseu el bacallà amb la marinada en una plata i barregeu-hi la ceba.
Escampeu el tomàquet triturat per sobre.
Afegiu les olives negres.
Acabeu el plat posant els ous dur tallats per la meitat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada