Aquesta recepta podeu fer-la també amb mongeta tendra, faves tendres desgranades (o de les baby de pot)....
Ingredients:
- Tirabecs
- Pernil que sigui bo
- 1 ceba
- 2 ous durs
- Pimentó dolç
- Oli d'oliva
- Sal
Com es fa:
- Talleu les puntes dels tirabecs i estireu els filets de les bores si n'hi ha.
- Bulliu-los uns 10 minuts.
- Poseu 2 ous a coure fins que es facin durs.
- Mentre bull tot, trinxeu la ceba
i poseu-la a fregir amb un raig d'oli.
- Quan el sofregit comença a agafar color, tireu-hi el pernil, remeneu-ho tot i deixeu que cogui uns minuts a foc lent.
- Tireu els tirabecs al sofregit amb pernil i remeneu be. (Guardeu una mica del brou per si calgués afegir-ne una mica en cas que us quedes massa eixut. Esampeu una culleradeta de pimentó dolç.
- Deixeu coure uns 8 minuts remenant de tant en tant.
- Acabeu posant els ous durs per sobre dels tirabecs. Els ous podeu tallar-los per la meitat, a rodanxes o picar-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada