Aquesta recepta és molt pràctica. Podeu fer-la i menjar-la tot seguit o podeu congelar el pollastre a quarts i continua estant bo el dia que el vulgueu descongelar i us el vulgueu menjar.
Ingredients
Un pollastre sencer
Espècies: comí, julivert, herbes provençals, curri, pebre negre, baies de diferents pebres....tot el que tingueu.
Alls
Oli
Llimó
Sal
Vi blanc o Cava (o Martini blanc o qualsevol vi que tingueu)
Com es fa
Poseu el forn a la màxima temperatura
En un morter trinxeu les espècies i herbes amb els grans d'all (2 o 3) i la sal. Afegiu oli i remeneu be. Amb una cullereta aneu posant la barreja dins del pollastre i també per damunt. Poseu mig llimó també a dintre. Deixeu-ho una estona . El millor és deixar-ho així tota la nit a la nevera, però si no teniu temps amb una estona o una o dues hores ja n'hi ha prou.
Ara poseu el pollastre en un recipient, hi tireu el vi per sobre i al forn a uns 180 graus durant una hora i mitja.
A meitat de cocció gireu-lo i si s'ha quedat sec hi tireu més vi.
Ha de quedar torradet. Si cal, poseu el forn a 250 graus i afegiu 10 minuts més.
Això si que ho puc fer aquí!
ResponElimina