diumenge, 25 de desembre del 2011

Filet de vedella al vi dolç

Amb pocs minuts tindreu un filet de vedella d'allò més bo.

Ingredients:
- Filets de vedella
- Mantega
- Pebre verd (és tendre i va amb potets de vidre/llauna amb aigua)
- Sal, oli
- Vi tipus Porto, Pedro Ximénez, xerès, qualsevol vi dolç

Com es fa:
Piqueu els grans de pebre verd


i poseu-los per sobre dels filets (pels dos costats).


Escalfeu la mantega al foc i quan estigui desfeta hi afegiu els filets de vedella. Foc una mica fort.


Els doneu un tomb i quan estiguin fets al punt que us agradin els retireu del foc



i els poseu en algun lloc que es mantinguin calents.
A la salsa que queda a la paella hi tireu un got de vi dolç i a foc fort deixeu que redueixi una mica. Tot seguit li tireu un cullerada o dues de mantega. Baixeu el foc i deixeu que es desfaci be. Aneu remenant amb una cullera de fusta.



Ara teniu dues opcions: O be tireu ja la salsa damunt dels filets o torneu a posar els filets a la salsa per a que quedin ben escalfats.



Posar al plat, una mica de sal Maldon. S'ha de menjar calent.


Per fer aquest plat estareu entre 5 i 10 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada