- Llagostins o gambes
- 100/150 gr. d'ametlles
- 1 got de vi blanc
- 2 grans d'all
- julivert
- pebre negre
- oli d'oliva
- sal
Com es fa:
Si les ametlles no son de les torrades (millor que no ho siguin) pelar-les i torrar-les amb una miqueta d'oli.
Pelar els alls i fregir-los en una paella amb oli.
Agafeu mes o menys la meitat de les ametlles torrades i en un morter, piqueu-les amb els alls fregits i el julivert fins que quedi una pasta.
En el mateix oli dels alls fregiu els llagostins o les gambes.
Poseu en una cassola el vi, la resta de les ametlles i el contingut del morter. Sal i pebre negre i bullir 10 minuts.
Retirar la cassola del foc, posar els llagostins/gambes per sobre i tirar un raig d'oli per damunt.
Servir-los amb cap o sense cap.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada