Ingredients
250g de farina
1 culleradeta de llevat en pols
3 ous
100g mantega
1dl vi blanc
150g formatge tendre de cabra
4 sarpats de raïm negre
2-3 branquetes de timó
1 culleradeta de sal
Pebre negre
Com es fa
S’escalfa el forn a 180º graus. Es netegen els grans de raïm i es parteixen per la meitat retirant els pinyols. Es treu les fulletes i floretes de les branques de timó i es reserven.
Es desfà la mantega en una paella, molt poc a poc.
En un bol gran es baten els ous amb la sal i el pebre. S'afegeix la mantega, el vi i les fulletes de timó. Per últim s'afegeix la farina i el llevat i es remena. Quan està tot ben remenat s'hi posa el formatge i el raïm i es torna a remenar amb molt de compte.
Agafeu ara un motlle dels allargat, de plum cake. Amb els dits el suqueu amb mantega i ho espolseu amb farina.
Al forn uns 35 0 40 minuts a 180 graus. Abans d'apagar el forn punxeu el pa amb un escuradents per saber si és prou cuit. L'escuradents ha de sortir net.
Quan s'acabi la cocció deixeu uns 5 minuts el pa al forn.
Espereu a que estigui fred abans de treure'l del motlle.
Quina bona pinta! Ara només he de trobar formatge de cabra per aquí per poder-lo fer... per cert, t'han quedat súper xules les fotos!
ResponElimina