- 2 pots o 2 llaunes de pebrots del piquillo
- 2 ous durs
- 2 llaunes de tonyina
- tomàquet fregit
- una o dues cebes
- anet (eneldo)
- oli
- sal
Preparació:
Primer poseu a bullir els ous fins que siguin durs
i coleu els pebrots que treguin tot el suc
Reserveu el suc per a més tard
Mentre prepareu el farcit dels pebrots, confiteu la ceba amb una mica d'oli a foc lent.
Ratlleu i trinxeu la ceba
Poseu-la fregir en una paella a foc lent tapada. Quan la ceba estigui tova, afegir una culleradeta de farina
fins que estigui una mica rossa. Si queda massa espessa tireu-hi suc dels pebrots.
Fregiu un parell de minuts la tonyina amb el seu oli,
Poseu una mica d'anet
Peleu els ous, xafeu-los amb una forquilla i afegiu-los a la tonyina
Remeneu be
Tot seguit hi poseu unes cullerades de tomàquet fregit. Que us quedi una mica espès
Ara agafeu una cullera de postres i aneu farcint amb cura cada pebrot.
Poseu la ceba fregida en un plat
i l'escampeu per damunt dels pebrots
Gratineu al forn
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada