dissabte, 18 d’agost del 2012

Pebrots del Piquillo farcits amb tonyina i ou dur

Ingredients:

- 2 pots o 2 llaunes de pebrots del piquillo
- 2 ous durs
- 2 llaunes de tonyina
- tomàquet fregit
- una o dues cebes
- anet (eneldo)
- oli
- sal

Preparació:

Primer poseu a bullir els ous fins que siguin durs


i coleu els pebrots que treguin tot el suc

Reserveu el suc per a més tard


Mentre prepareu el farcit dels pebrots, confiteu la ceba amb una mica d'oli a foc lent.
Ratlleu i trinxeu la ceba


Poseu-la fregir en una paella a foc lent tapada. Quan la ceba estigui tova, afegir una culleradeta de farina


fins que estigui una mica rossa. Si queda massa espessa tireu-hi suc dels pebrots.


Fregiu un parell de minuts la tonyina amb el seu oli,


Poseu una mica d'anet


Peleu els ous, xafeu-los amb una forquilla i afegiu-los a la tonyina


Remeneu be


Tot seguit hi poseu unes cullerades de tomàquet fregit. Que us quedi una mica espès



Ara agafeu una cullera de postres i aneu farcint amb cura cada pebrot.


Poseu la ceba fregida en un plat


i l'escampeu per damunt dels pebrots




Gratineu al forn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada