dissabte, 18 d’agost del 2012

Filet de porc amb salsa de mostassa

Què cal:
- un filet de porc
- mantega
- mostassa
- 5 grans d'all
- sal
- pebre
- unes branquetes de romer o de timó
- 2 o 3 patates




Com es fa:

Precalenteu el forn a 200 graus

Feu un o dos talls al filet (depenent de la mida) i poseu-hi uns trossos de mantega. Sal i pebre per sobre del filet.



Agafeu una safata que pugui anar al forn i escampeu-hi mantega.


Peleu i talleu les patates a rodanxes i poseu-les a la safata amb les branques de romer o timó. Sal i pebre per sobre de les patates.


El filet al mig.


Feu una salsa d'aquesta manera:
En un bol barrejar tres cullerades d'oli d'oliva, 3 cullerades de mostassa, els alls picats, unes fulles de romer o timó, una mica de sal i una mica de pebre.


Escampar la salsa per sofre del filet.


Pre escalfeu el forn a 230 graus i poseu-hiel filet. Llavors baixeu el forn a 160 graus. Deixeu-lo coure entre 25 i 35 minuts, depenent de la mida del filet.


El podeu servir la peça sencera



o a talls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada