diumenge, 26 de febrer del 2012

Tonyina a la planxa

Què us cal:
- Uns talls de tonyina fresca
- Oli d'oliva
- Una llimona
- Sal
- Pebre negre
- Pebre en gra
- Herbes provençals



Com es fa:
Poseu els talls de tonyina que necessiteu en una plata o recipient adequat.


Tot seguit suqueu be el peix amb el suc de la llimona (així perdrà el gust tan fort que te), hi tireu sal, pebre negre, les herbes, el pebre en gra i l'oli.


Gireu el peix i feu el mateix per l'altre costat.


Deixeu-ho reposar a la nevera un mínim de 2 hores, encara que el podeu tenir fins a 2 o 3 dies sense cap problema.


Doneu el tomb a la tonyina unes quantes vegades mentre la tingueu macerant.

Quan ja vulgueu posar el peix al foc, netegeu-lo bastant dels ingredients de la maceració.


Poseu-lo a coure a la planxa calenta (o en una paella amb molt poc oli) fins que el tingueu al vostre gust.


 Amb 1 o 2 minuts per cada costat n'hi ha prou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada