Ingredients:
- cloïsses o xirles
- oli d'oliva
- sal
- julivert
- guindilla (bitxo)
- vi blanc
- 3 o 4 grans d'all
Com es fa:
Poseu les cloïsses cobertes en aigua i sal. Deixeu-les al menys mig hora per a que treguin l'arena que puguin portar.
Netegeu-les be . és millor si les aneu agafant amb la ma iper retira-les de l'aigua i desprès les passeu per aigua.
Obriu les cloïsses amb una mica de vi blanc i el recipient tapat.
Coleu el líquid i reserveu-lo.
Piqueu els alls i tragueu les llavors del pebrotet picant.
Poseu-los a fregir amb oli. Foc lent.
Abans que els alls es daurin, tireu-hi el suc de les cloïsses.
Feu que bulli 2 o 3 minuts i afegiu el julivert trinxat.
Remeneu i poseu amb compte les cloïsses a la cassola.
Aneu movent la cassola una estoneta per a que la salsa lligui i amb una cullera tireu salsa per sobre de les cloïsses.
Ja teniu el plat a punt amb menys de 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada