diumenge, 9 de setembre del 2012

Cloïsses amb salsa verda


Ingredients:

- cloïsses o xirles
- oli d'oliva
- sal
- julivert
- guindilla (bitxo)
- vi blanc
- 3 o 4 grans d'all








Com es fa:

 Poseu les cloïsses cobertes en aigua i sal. Deixeu-les al menys mig hora per a que treguin l'arena que puguin portar.


Netegeu-les be . és millor si les aneu agafant amb la ma iper retira-les de l'aigua i desprès les passeu per aigua.
  


Obriu les cloïsses amb una mica de vi blanc i el recipient tapat.
 Coleu el líquid i reserveu-lo.
                                              


Piqueu els alls i tragueu les llavors del pebrotet picant.




Poseu-los a fregir amb oli. Foc lent.



Abans que els alls es daurin, tireu-hi el suc de les cloïsses.


Feu que bulli 2 o 3 minuts i afegiu el julivert trinxat.


Remeneu i poseu amb compte les cloïsses a la cassola.


Aneu movent la cassola una estoneta per a que la salsa lligui i amb una cullera tireu salsa per sobre de les cloïsses.


Ja teniu el plat a punt amb menys de 10 minuts.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada