dilluns, 10 de setembre del 2012

Musclos amb salsa

Ingredients: 

- un Kilo de musclos
- un got de vi blanc
- una pastanaga
- una ceba
- salsa de tomàquet
- herbes provençals
- julivert
- una llimona
- mantega
- oli
- sal
- pebre vermell picant



Elaboració:

Picar la ceba i la pastanaga




Barrejar-hi les herbes provençals.


Posar la mantega i l'oli en una cassola i quan comenci a escalfar-se


s'hi tira les verdures


 Tapar i fregir a foc molt lent durant 30 minuts.



 A les verdures, cuites durant uns 30 minuts, se li tira la resta del vi blanc i es deixa coure a foc lent durant una hora.

                                                        

Mentrestant netegeu els musclos



i poseu-los a obrir en una cassola tapada amb un raig de vi blanc


Deixeu que refredin i traure una de les valves. Reservar-los. Colar el líquid i guardar-lo.


 Afegiu a les verdures ja acabades de coure  el líquid de la cocció dels musclos,  el suc de la llimona, el julivert, el pebre vermell picant i sal.




i unes cullerades de salsa de tomàquet



remeneu be i feu que cogui a foc fort fins que reduexi una mica




Afegir els musclos




remeneu i torneu a fer bullir un instant




Serviu calent


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada