- un Kilo de musclos
- un got de vi blanc
- una pastanaga
- una ceba
- salsa de tomàquet
- herbes provençals
- julivert
- una llimona
- mantega
- oli
- sal
- pebre vermell picant
Elaboració:
Picar la ceba i la pastanaga
Barrejar-hi les herbes provençals.
Tapar i fregir a foc molt lent durant 30 minuts.
A les verdures, cuites durant uns 30 minuts, se li tira la resta del vi blanc i es deixa coure a foc lent durant una hora.
Mentrestant netegeu els musclos
i poseu-los a obrir en una cassola tapada amb un raig de vi blanc
Deixeu que refredin i traure una de les valves. Reservar-los. Colar el líquid i guardar-lo.
Afegiu a les verdures ja acabades de coure el líquid de la cocció dels musclos, el suc de la llimona, el julivert, el pebre vermell picant i sal.
i unes cullerades de salsa de tomàquet
remeneu be i feu que cogui a foc fort fins que reduexi una mica
Afegir els musclos
remeneu i torneu a fer bullir un instant
Serviu calent
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada