dilluns, 10 de setembre del 2012

Cokotxes amb cloïsses

Ingredients:

- 300 grams de cocotxes
- 1/2 kilo de cloïsses
- un gra d'all
- una guindilla
- 1/2 got de vi blanc
- julivert
- sal
- oli d'oliva




Elaboració:
Deixar les cloïsses al menys mitja hora amb aigua i sal per a que treguin l'arena.


Posar- les en una cassola amb un raig d'oli d'oliva.


 Obrir-les a foc fort i tapades.


 
Colar el brou i reservar-lo.


Picar l'all i fregir-lo amb una guindilla.


Posar sal a les cocotxes


Incorporar-les a la cassola amb els alls i la guindilla i  moure la cassola per a que comenci a lligar la salsa.



Tirar-hi el vi blanc


Afegir el brou de les cloïsses i anar movent la cassola fins que la salsa estigui lligada.


Afegir el julivert


i continuar movent la cassola.


Ara ja es poden barrejar les cloïsses amb les cocotxes




 i  es deixa bullir uns 2 minuts.



Servir ben calent



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada