Ingredients:
- 300 grams de cocotxes
- 1/2 kilo de cloïsses
- un gra d'all
- una guindilla
- 1/2 got de vi blanc
- julivert
- sal
- oli d'oliva
Elaboració:
Deixar les cloïsses al menys mitja hora amb aigua i sal per a que treguin l'arena.
Posar- les en una cassola amb un raig d'oli d'oliva.
Obrir-les a foc fort i tapades.
Colar el brou i reservar-lo.
Picar l'all i fregir-lo amb una guindilla.
Posar sal a les cocotxes
Incorporar-les a la cassola amb els alls i la guindilla i moure la cassola per a que comenci a lligar la salsa.
Tirar-hi el vi blanc
Afegir el brou de les cloïsses i anar movent la cassola fins que la salsa estigui lligada.
Afegir el julivert
i continuar movent la cassola.
Ara ja es poden barrejar les cloïsses amb les cocotxes
i es deixa bullir uns 2 minuts.
Servir ben calent
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada